Kontinentcyklisten nystartar!

12 12 2011

Efter att hemsidan legat i träda ett tag är det åter dags att lägga in kontinentcyklisten.wordpress.com som startsida för just Din webläsare!

Vi har under det senaste året smält det senaste äventyret över Europa. Vi har drömt om vinodlingar, nedförsbackar, män med åsnor, vinkande gamla damer i fönster där doften av nygräddad baguette tränger ut. Vi har njutit av minnena från våra cykelresor över 2 kontinenter.

En hel del föreläsningar har vi också hunnit med. Idrottsföreningar, skolklasser, ungdomar med diabetes, läkare…vi har fått äran att träffa så många människor med olika förutsättningar och drömmar. Och egentligen har vi bara velat säga en sak; det går alltid att flytta sina egna gränser. Passa på du också: Skicka ett mail till danne.vbg@tele2.se för att få mer information om föreläsningar.

Och missa för allt smör i Småland inte att följa oss här på kontinentcyklisten. Vem vet vad som väntar bakom nästa hörn? Utanför din egenbyggda bekvämlighetszon väntar äventyret! Och detsamma gäller oss. Så nu tar vi sikte mot nästa äventyr!

 

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

14 12 2011
Jonas Gustafsson

Kul ! Jag ser fram emot att följa er men vad blir nästa äventyr. Har ni sagt A får ni säga B…

15 12 2011
kontinentcyklisten

Nja, det finns inte riktigt ett B än. Men vi har noterat att vi fortfarande har läsare som besöker oss. Vi får väl se vad det kan bli – ibland behöver man ett nytt mål…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: