Ny satsning – ny hemsida

10 01 2012

Nytt år, nya tider, nya satsningar. Under de senaste åren har jag varit ute bland flera företag, skolor och föreningar och pratat om drömmar, gränsdragningar, motivation, mål, samarbete och diabetes. På så vitt skilda lokalisationer som Eslöv och Gävle har jag föreläst om de äventyr jag genomfört och vad jag lärt mig av dessa.

Det finns ingen goare känslan än den då man påverkar en människa i positiv riktning. Det är underbart då Ni som lyssnat kommer fram och pratar efter föreläsningarna. Jag lär mig otroligt mycket av er.

Jag glömmer aldrig då en kille i 18- årsåldern som lyssnade på mig i Borås stegar fram till mig efter föreläsningens slut. ”Jag trodde faktiskt mitt liv var slut, men nu vet jag bättre. Jag ska försöka att uppfylla min dröm”. Vi pratade ett tag om hans dröm och hur han kunde göra för att uppfylla den. Det skulle vara spännande att höra idag om han gjorde det.

I år går jag in i ett nytt skede med föreläsningarna. Jag blir mer profesionell och mer lättillgänglig. Satsar mer på att skräddarsy föreläsningen enligt uppdragsgivarens önskemål. Blir roligare och mer inspirerande att lyssna på.

I samband med detta har den nya hemsidan www.kontinentcyklisten.com premiär. Just nu är den under uppbyggnad, men kommer snart vara färdig! Den ligger redan ute på webben. Gå in på sidan och laborera, läs.

Och tveka inte att höra av dig med frågor!

danne.vbg@tele2.se

 

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: